Trainingen

Wij leveren graag een product op dat de klant zelf kan onderhouden. Wij helpen graag om uw medewerkers wegwijs te maken in het CMS pakket dat wij leveren.

Wij kunnen natuurlijk best een mooi product leveren en u vraagt zich vervolgens af hoe u dit zonder onderhoudscontract ooit kunt managen. MODx is een gebruikersvriendelijke CMS en veel wijst zich vanzelf. Maar iedere website is anders en voor iedere klant zijn er zaken die onder water speciaal voor hen zijn ontwikkeld. Een blog, een fotogalerij of een contactformulier. Het is ook belangrijk dat uw medewerkers volledig begrijpen hoe zij dit kunnen gebruiken.

Als onderdeel van het ontwikkeltraject kunnen wij ook langskomen om de mensen die het product moeten gaan onderhouden te helpen de kwaliteit van de website te blijven garanderen. Wij geven dan tips hoe het beste met de CMS en de content op de website om kunnen gaan. Hiermee vergroten wij de kennis en skills binnen uw onderneming om de grootste aanpassingen zelfstandig te kunnen doen.