MODx Sites

Voor ons is MODx de meest logische keuze, wij vinden het gemak en de flexibiliteit van MODx bijdragen aan het eindresultaat van uw website!

Diensten voor MODx Sites

Wij gebruiken MODX sinds 2007 en sinds die tijd is het altijd onze keuze geweest voor ons Content Management Systeem (CMS) als basis voor onze projecten. Dat wil niet zeggen dat wij geen andere gebruiken. We hebben ervaring met Wordpress, Drupal en Joomla maar MODX heeft in onze perceptie altijd een streepje voor gehad.

De vrijheid van MODx

Dit is voor ons de belangrijkste eigenschap en ook de reden waarom wij zo graag MODx gebruiken. MODx geeft ons de volledige controle over de HTML code zodat we de website precies kunnen bouwen zoals wij en de klant dat graag wil. Deze vrijheid wordt gedragen door een grote community waarin door verschillende enthousiastelingen mooie add-on worden gebouwd met allemaal dezelfde philosofie.

Gemak voor de web-ontwikkelaar en web-designer

Toen ik MODx voor het eerst ging gebruiken was ik niet uren beziog met het doorspitten van handleidingen en documentatie. Ik ben letterlijk begonnen met het maken van een website en ik was verbaasd hoe eenvoudig MODx was. De snippets, chunks en templates van MODx zijn tot op de dag van vandaag nog steeds de meest veelzijdige en logische manier om een website te bouwen en te beheren in een CMS.

Ontwikkelsnelheid

Ik moet nog een CMS vinden die ons in staat stelt om sneller een website op te zetten dan MODx. Dit ligt grotendeels aan de componenten die MODx meelevert in de vorm van snippets, chunks en templates. MODx stelt ons in staat om de websites voor onze klanten snel te bouwen en samen met het feit dat we een framewerk hebben dat we dupliceren kunnen we er voor zorgen dat we onze klant snel online hebben.

Gemak voor de eindgebruiker

De terugkoppeling die wij van onze klanten krijgen zijn altijd positief. Zeker in vergelijking met andere CMS pakketten die ze hebben gebruikt. MODx blinkt vooral uit in het gebruikersgemak van template variabelen. Deze stellen je in staat om pagina's zelf uitgebreid te stylen zonder dat je met code hoeft te spelen. MODx biedt een tool, die zonder enige vorm van compromis, om de taak van het bouwen en beheren van de website naar behoren te doen.

MODx Community

De MODX gemeenschap is een van de beste die er is, er is een groot en groeiend aantal add-ons voor MODX en de kern ontwikkelaars doen uitstekend werk van voortdurend in ontwikkeling MODX en het toevoegen van nieuwe functies.